Az oldal megtekintéséhez
Google Chrome

vagy
Mozilla Firefox
böngésző,
a nyomtatványok megtekintéséhez pedig Adobe Reader, illetve MS Office, vagy
MS Word Viewer és MS Excel Viewer
szükségeltetik.


Találkozunk a Facebook-on!
Pénzügyi Navigátor a tudatos fogyasztókért
Tagjainknak

Számítunk a mérlegelni tudó, fejlett pénzügyi kultúrával rendelkezõ ügyfélkörre, akik saját tapasztalataik alapján azután szabadon döntenek.

Önkéntes nyugdíjpénztárral még nem rendelkezõknek

A nyugdíjpénztári tagok száma 1,1 millió fõ, miközben a foglalkoztatottak száma megközelíti a négymilliót. Jóval több mint kétmillióan vannak tehát, akiknek érdemes megfontolniuk a nyugdíjpénztári belépést.

A belépés elõnyei:

  • az állami nyugdíjrendszerbõl származó járadék nagy valószínûséggel nem elegendõ az aktív évek alatt megszokott életszínvonal fenntartásához - ezért kell a jövedelembõl takarékoskodni,
     
  • az önkéntes nyugdíjpénztári kifizetés célhoz kötöttség nélkül, bármilyen célra felhasználható,
     
  • az egyéni befizetés, valamint a munkáltatói hozzájárulás és adomány után járó adókedvezmény hozzájárul ahhoz, hogy a nyugalomba vonulás után több jövedelem álljon rendelkezésre, míg a tagságot nem létesítõk számára ez a pénz elveszik.

A kettõs nyugdíjpénztári tagságot választóknak

Az óvatosabbak akár versenyeztethetik is a nyugdíjpénztárakat: miközben belépnek a Tradícióba, megtartják régi pénztári tagságukat, majd a két nyugdíjpénztár teljesítményének összevetése után csoportosítják át a fedezeteket egy helyre.

A Tradíció nyugdíjpénztárba átlépõknek

A Tradíció Nyugdíjpénztár biztonságos mûködésére és a múltban elért hozamokra alapozva más önkéntes nyugdíjpénztárból a teljes egyéni számla összege áthozható.

A panaszkezelésre vonatkozó szabályok

  © 2006-2024 Minden jog fenntartva!